Nicolae Rusu
Mihail Gramescu
Ella Jinga

Victor Martin

Györfi-Deák György
Aurelius Belei
Cristina Radulian

Adina Lipai

Luly Petrescu

Daciana Lipai
Cristina Radulian

Data nasterii: 14. 07. 1968
Biolog, doctor în biologie, cercetare în domeniul zoologiei nevertebratelor si studii de enzimologie. Loc de munca actual: Centrul de Cercetare al Plantelor Medicinale si Aromatice, Bucuresti
Activitate literara: Participanta cu intermitente, începând cu 1983, la sedintele cenaclului Solaris de la Casa de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti. Premiul II pentru proza scurta în 1994 la concursul din cadrul Zilelor “Victor Papilian” Cluj, premiul pentru cea mai buna proza scurta, 1998, Premiile Topului SF Internet din cadrul Intrunirii Nationale “Picnic la Marginea Galaxiei”, Bucuresti.
Texte publicate în Quadrant, Jurnalul SF, Jurnalul de Bucuresti, News Letter SF, Art Panorama, Placebo, Magazin International, Contemporanul si în antologia Arca îmblânzitorilor de fantasme (editata de Stefan Vida Marinescu & Mihail Gramescu).

16.20

Ce înseamna reusita? De la care punct te poti considera învingator, de unde stii când ai început sa pierzi? Sa fie primul compromis, sa fie cel mai mare? Putea Christopher Huxley sa se considere un om realizat? Era în ascensiune, la jumatatea drumului, aproape de vârf? Apartinea acelui loc, sau viselor sale nebanuite?

Pustnicul

Solitudine. Asteptare. Destin ? Toate acestea si atâtea altele îl asteptau, drumul îl ispitea, atragându-l departe, acolo unde noua lui lume era mai putin decât un punct pe harta. Era o posibilitate, era acolo, sau nu ? Departe de toti si de toate, într-un colt uitat se zice si de Dumnezeu, va medita, se va ruga si, cine stie, adevarul îi va cutremura Lumea, îi va reorândui Universul.
Ce înseamna avanpost ?